Svendborg: Politiet får jævnligt henvendelser fra folk, der melder om unge mennesker, der udviser støjende adfærd i parkeringskælderen ved Kvickly Storcenter, og det skete også onsdag klokken 19.20.

- Meldingen gik på, at der blev affyret fyrværkeri, så vi kørte dertil med det samme, siger Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg og tilføjer, at betjentene kom for sent.

- Der var ingen i kælderen, men der var en del affyret fyrværkeri. Så vi kommer igen, siger kriminalassistenten, der oplyser, at man kun må opholde sig i kælderen, hvis man har et ærinde i en af storcentrets forretninger. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.