Danoffice IT modtager årets ErhvervsKlubFyn-pris

Den succesrige Svendborgvirksomhed Danoffice er kommet i godt selskab.

Virksomheden er årets modtager af ErhvervsKlubFyns erhvervspris, og optræder nu på en liste med andre fynske succeser som Jensens Bøfhus, Carl Hansen & Søn, Daloon, Svendborg Brakes og Odense Zoo.

Prisen blev uddelt ned en nytårskur og modtaget af administrerende direktør Søren Pedersen, der stolt sendte hæderen videre til de knap 50 medarbejdere, der sidder på kontoret på Englandsvej i Svendborg.

- Vi er ingen produktionsvirksomhed men en handels- og it-specialistvirksomhed, så vi lever af vores medarbejdere og deres hænder, fødder og hoveder, siger Søren Pedersen.

Danoffice har i 20 år haft succes med at lave nøglefærdige it-løsninger til internationale virksomheder og organisationer med FN som den klart største kunde. I de seneste år har der været stor fokus på søsterselskabet, Sky-Watch, der udvikler droner, som blandt andet kan sættes ind ved naturkatastrofer over hele verden.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.