Fyldt hus til skolemøde

Politikerpanelet i Borgerforeningen fra venstre: Henrik Nielsen (K), Ulrik Sand Larsen (V), Jesper Kiel (EL), Jens Munk (DF) ,Bruno Hansen (SF), Arne Ebsen (T) og Hanne Klit (S).
Foto: Roland P.

Fyldt hus til skolemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af lærere til møde med stort politikerpanel i Borgerforeningen

Svendborg: Syv lokale politikere stillede tirsdag aften op til et skolemøde i Svendborg i en fyldt Borgerforening, hvor omkring 90 procent af publikum var lockoutede lærere, mens resten var forældre.

Det blev en livlig aften med chefredaktør Troels Mylenberg som ordstyrer. Øhavets Lærerkreds havde med kort varsel arrangeret mødet, der kom til at handle lige så meget om den nu to år gamle skolereform i Svendborg som landskonflikten på lærerområdet.

Byrådsmedlem Arne Ebsen fra Tværsocialisterne kunne fortælle, at han onsdag sender en henvendelse til både Kommunernes Landsforening og Danmarks Lærerforening med et ønske om at få parterne til forhandlingsbordet og stoppet lærerkonflikten, og han oplyste, at et bredt flertal i Svendborg Byråd står bag henvendelsen.

Blandt flere tilhørere var der ønsker om at politikerne gik endnu hårdere til værks og fik kontaktet ledende embedsmænd og toppolitikere i regeringen.

Om den lokale skolereform var der enighed om at den fungerer fint, også indlæringsmæssigt. Kommuner landet over har været i Svendborg for at høre om reformen, der delvist består af helhedsskole med særlig vægt på idræt og som på flere områder regnes for at være foregangsmodel. Det blev oplyst, at Svendborg netop blev fremhævet for reformen på et større kommunemøde i Ålborg forleden.

Fyldt hus til skolemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce