Svendborg: En udrykning af den absolut unødvendige slags.

Det må være det rigtige prædikat at sætte på den opgave, som brandfolk fra Beredskab Fyn var på kort før midnat natten til fredag.

Her meldte en brandalarm om brand i en Ryttervej-ejendom, som huser et botilbud for udviklingshæmmede, men ild var der ingen steder.

- Der var en af beboerne, der havde trykket på en brandalarm, formentlig for at se, hvad det mon var for noget, fortæller indsatsleder Brian Andersen.

Personalet havde ikke set, hvem den formastelige var, og hos Beredskab Fyn er håbet nu, at ingen andre får samme idé, oplyser indsatslederen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.