Fundamentet skrider under messe-arrangør


Fundamentet skrider under messe-arrangør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel Svendborg holder på tirsdag møde med manden bag det omstridte Danske Slots-Haveselskab

TÅSINGE: Der er fred og idyl på Nørreskovvej, hvor arrangøren af næste års fasionable livsstils-messe på Valdemars Slot har til huse. Christian Friis har lejet sig ind i Valdemars Slots beboelsesbygning et stenkast fra Ambrosius-egen. Bag kulisserne lurer der muligvis et drama.

Fyns Amts Avis har i flere artikler beskrevet rygtedannelserne omkring Christian Friis, der i lørdags sagde til avisen, at han aldrig har optrådt under andre navne. Han mente, rygterne skyldes en benhård branche, hvor man bruger alle kneb for at stoppe gode ideer.

Avisen kan dog i dag afsløre, at Christian Friis netop har brugt andre navne, og han sættes nu i forbindelse med Roberto Nielsen, der blev kendt og berygtet efter TV-udsendelsen "Operation X", hvor journalist Morten Spiegelhauer afslørede en dansk udstillings-arrangør i Fran-krig, der fik penge ud af en række firmaer uden at arrangere udstillingerne.

Genkendt på foto

Slagtermester Lars Madsen, Vindeby, er ikke et sekund i tvivl om, at den person, der udgav sig som Christian Friis og som for 14 dage siden forsøgte at sælge ham en messestand-plads til Valdemars Slot, er identisk med den mand, der blev afsløret i "Operation X".

- Jeg har nu fået et foto tilsendt fra holdet bag "Operation X", og det er den samme mand, er både jeg og mit personale helt enige om. Så jeg føler,0 at det er på sin plads at advare, siger slagtermesteren, der altså valgte ikke at deltage i livsstils-messen på Valdemars Slot i pinsen 2008.

- Han fortalte mig, at der var stor rift om udstillingen, og at jeg skulle tegne mig med det samme, siger Lars Madsen, der i øvrigt valgte at spare de op til 5.000 kroner, fordi han samtidig undrede sig over, at der ikke var annoncer eller hjemmeside-oplysninger om messen.

Er ikke efterlyst

Politiet har tidligere bekræftet, at der er tilflydt ordensmagten en hel del materiale omkring Christian Friis og hans forskellige roller under andre navne.

Men manden er ikke efterlyst, og da der ikke foreligger nogen anmeldelse, er der teknisk set heller ingen sag. Derfor forholder politiet sig helt rolig i sagen. Hotel Svendborg, der arrangerer aktiviteter på Valdemars Slot og har tegnet kontrakten med Det Danske Slots-Haveselskab og Christian Friis, vil på tirsdag tage stilling til de omsiggribende rygter.

- Vi er en lille kreds, der mødes om sagen på tirsdag. Andet kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, oplyser direktør Tom Pelle, Hotel Svendborg.

Det har ikke været muligt denne gang at få en kommentar fra Christian Friis, der tidligere har oplyst, at hans selskabsnavn Det Danske Slots-Haveselskab endnu ikke er registreret, men at det vil ske snarest.

Rosenholm fortørnet

Christian Friis skriver i sit salgsmateriale, at "det er med stor glæde, at Det Danske Slots-Haveselskab i samarbejde med Rosenholm for første gang byder velkommen til Livsstil på Valdemars Slot".

Men på Rosenholm Slot ved Hornslet kender man intet til noget samarbejde med Christian Friis.

- Vi værner netop meget om navnet Rosenholm i vores egen markedsføring af slots-aktiviteter, så vi vil nu forlange at få navnet Rosenholm fjernet fra salgsmaterialet, oplyser administrator på Rosenholm Slot, Marianne Gehr.

Fundamentet skrider under messe-arrangør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce