Stenstrup/Svendborg: Der venter en 19-årig mand fra Stenstrup et efterspil, efter at han klokken 5.37 anden juledag blev standset af politiet, da han kom kørende på en såkaldt stor knallert ad Brogade i Svendborg.

Kørekort til sådan en svend har han nemlig ikke, og da han desuden var beruset, er han nu sigtet for begge dele, oplyser politiet i Svendborg. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.