62-årig mand måtte aflevere blodprøve efter trafikuheld i Svendborg onsdag aften.

En knallertkører bragede onsdag klokken 18.10 op bag i en bil på Nyborgvej i Svendborg, og selv om han ikke kom til skade, så var det alligevel dobbelt dårligt nyt for ham.

Dels fordi bilen og knallerten fik skader, dels fordi politiet blev kaldt til.

For da betjentene havde mistanke om, at knallertkøreren, en 62-årig mand fra Svendborg, var påvirket af alkohol, måtte han give blod til analyse og er nu sigtet for spirituskørsel.

Det oplyser politiassistent Gert Petersen fra Fyns Politi i Svendborg.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.