Frit lejde for elektronik, der dur

Danskerne smider elektronik ud i enorme mængder. Selv om meget af det enten virker eller kunne komme til det med en simpel reparation. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Frit lejde for elektronik, der dur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som en del af en kampagne og forskning i cirkulær økonomi kan man to søndag aflevere sit elektronikskrot på genbrugspladsen i Svendborg og samtidig bidrage til, at mere elektronikskrot bliver genbrugt.

Svendborg: Vi smider elektronik, der dur, ud som aldrig før. Men søndag 18. og 25. november har man muligheden for at smide det ind i genbrugskredsløbet i stedet.

Vand og Affald i Svendborg er gået med i en kampagne for at skabe opmærksomhed omkring elektronikskrot i samarbejde med Syddansk Universitet og TV2/Fyn, og i den anledning kan man under mottoet "Frit lejde" komme og indlevere sit brugte elektronik på genbrugsstationen på Miljøvej i Svendborg og på den måde bidrage til mere viden om genbrug og cirkulær økonomi ved at fortælle hvad produktet fejler, og hvorfor man smider det ud.

Det skulle gerne hjælpe forskerne til at blive klogere på, hvordan den cirkulære økonomi kan fremmes.

- Vi er overraskede over, hvor meget der smides ud, som sagtens kan bruges igen, siger professor Henrik Wenzel fra SDU Life Cycle Engineering, der har sammen med TV2/Fyn har taget initiativ til kampagnen.

Ved at slå vejen forbi genbrugsstationen en af søndagene, får man også mulighed for at donere sit brugbare elektroniktil en auktion i Odense til december.

Frit lejde for elektronik, der dur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce