Kæmpe billedserie og video

Kongeligt besøg i Svendborg

Kronprinsparret ankom til Svendborg i Kongeskibet Dannebrog og den folkelige modtagelsen i på Torvet var meget varm og hjertelig.
Sydfynboerne var vilde med at have besøg af kronprinsparret, der lagde til med kongeskibet "Dannebrog" i Svendborg onsdag morgen klokken 9.30.

Fyens Stiftstidendes fotografer fulgte Mary og Frederiks besøg hele dagen og i denne billedserie kan du se nogle af pletskuddene.

Dagen startede på havnen i Svendborg, hvor tusindvis var mødt frem for at se og hilse på Frederik og Mary, da de lagde til kaj med kongeskibet "Dannebrog".

Derefter kørte parret i bil til hjørnet af Gerritsgade og Møllergade - populært kaldet Københavnerhjørnet - og derfra gik de til Torvet, hvor der var underholdning og præsentation af byrådet.

Derefter tog Mary på Byhaveskolen, der er en specialskole for handicappede børn, mens Frederik var på besøg på Naturama.

Efter en frokost på Christiansminde ankom kronprinsparret til rådhuset på Langeland, hvor de blev modtaget af borgmester Knud Gether.

Fra rådhuset tog Mary og Frederik til vindmøllefabrikken Vestas, hvor der var rundvisning og kl. 15.40 gjaldt det så fest og underholdning på torvet i Rudkøbing.

Om aftenen var der souper på Dannebrog, der sejlede igen klokken 22.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Politiet slappede af i mundvigene

Politiet slappede af i mundvigene

De tusind håndtryks dag

De tusind håndtryks dag

Kampen om pladserne

Kampen om pladserne