Fredeligt møde i elforsyningen

Den åbne del af årets repræsentantskabsmøde i Sydfyns Elforsyning forløb fredeligt.
Foto: Katrine Becher Damkjær

Fredeligt møde i elforsyningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den åbne del af repræsentantskabsmødet torsdag forløb uden dramatik - det seneste års dramatik om et ønsket salg blev kun drøftet overfladisk.

Svendborg: At Sydfyns Elforsyning det seneste års tid har været gennem et veritabelt stormvejr, hvor byrådet med borgmester Curt Sørensen (S) i spidsen afsøgte mulighederne for et muligt salg af elforsyningen, kunne knap mærkes på dette års repræsentantskabsmøde.

Den åbne del af mødet forløb i hvert fald aldeles fredeligt.

Formanden for bestyrelsen Guri Krøis nævnte ganske vist både konflikten med byrådet og den omfattende pressedækning, men det affødte kun begrænset debat.

Hun sagde dog, at det kan ses på bundlinjen, at der har været uro i form af mistede kunder. Det affødte nogle enkelte spørgsmål fra blandt andre Kurt Sorknæs, der ville vide, hvordan bestyrelse kan vide, at der er en sammenhæng mellem de to ting.

Til det svarede Guri Krøis:

- Nej, vi har ikke nået det ønskede niveau, og ja, vi har kunnet måle det. Vi har foretaget en undersøgelse i forbindelse med de negative skriverier og den negative omtale af vores virksomhed. Det har påvirket kundesituationen. Heldigvis har vi fået flere kunder fra andre dele af landet, konstaterede hun, men understregede samtidig, at turbulensen også har påvirket personalet.

- Når der er så megen uro og negativ omtale, påvirker det humøret i staben, men det er vi opmærksomme på. Derfor er det også rigtig godt at vi har kunnet præsentere et godt årsresultat, pointerede hun med henvisning til, at Sydfyns Elforsyning for kort tid siden offentliggjorde et 2012-regnskab med et overskud på 22 millioner kroner.

Læs mere i Fyns Amts Avis fredag

Fredeligt møde i elforsyningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce