Forsamlingshusvært i Tved færdig efter et halvt år: Vi skal i en anden retning

I efteråret 2018 åbnede Bent Hjort Petersen dørene i Tved Forsamlinghus. Her et halvt år siden lukker han dem bag sig, men han smækker ikke med dem, forklarer han. Foto: Katrine Becher Damkjær

Forsamlingshusvært i Tved færdig efter et halvt år: Vi skal i en anden retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev et kort værtskab for kokken Bent Hjort Petersen, der efter et halvt år stopper i Tved Forsamlingshus. En enig bestyrelse har besluttet at gå i en ny retning.

Tved: Den erfarne kok Bent Hjort Petersen stopper som vært hos Tved Forsamlingshus. Dermed stopper forsamlingshuset med at tilbyde mad og bliver til et nøgleforsamlingshus.

Det er ellers kun et halvt år siden, at forsamlingshuset præsenterede kokken med erfaring fra a la carte-restauranter i Danmark og Sverige som ny vært. Men af primært økonomiske grunde har en enig bestyrelse besluttet nu at gå i en anden retning.

Bent Hjort Petersen har accepteret beslutningen og vil stadig stå til rådighed for forsamlingshuset, hvis det bliver nødvendigt.

- Jeg har det helt fint med beslutningen, som bestyrelsen har taget i samråd med mig. Jeg vil altid lave mad, så det kommer jeg aldrig til at savne, slår kokken fast.

Ny retning

Fremover skal Tved forsamlingshus være et såkaldt nøgleforsamlingshus, hvor man lejer sig ind, modtager nøglen og selv står for maden. Det bekræfter Leif Rasmussen, der fremover vil være kontaktperson i forbindelse med udlejninger af forsamlingshuset.

- Vi vil fortsat tilbyde, at vi kan være behjælpelig med servering og bordopdækning, men resten skal lejerne selv stå for, siger Leif Rasmussen om den nye strategi.

Han slår samtidig fast, at samarbejdet med Bent Hjort Petersen stopper uden dramatik.

- Vi stopper på en pæn måde. Der er ingen mudderkast. Vi i bestyrelsen har snakket med Bent om det. Og der er simpelthen for få udlejninger, og der er ikke penge til Bent, forklarer Leif Rasmussen.

Den nye retning kommer også i kølvandet på et ønske fra nogle af lejerne.

- Der er også mange, der har ringet til Bent og spurgt, om de kunne nøjes med at leje forsamlingshuset og selv komme med maden. Men når der er vært, skal værten være til stede og have penge for at gå der, fortæller Leif Rasmussen.

Selvom det blev et kort bekendtskab med Bent Hjort Petersen som vært, fortryder forsamlingshuset på ingen måde beslutningen.

- Vi havde en populær vært i Christian Pedersen, der er en gammel Tved-dreng. Han har været svær at erstatte. Og mange har sammenlignet det nye med det gamle, og Bent har måske ikke helt fået chancen 100 procent. Det er lidt ærgerligt. Jeg synes, Bent er en flink mand, og vi har været glade for den tid, han har været her.

Forsamlingshusvært i Tved færdig efter et halvt år: Vi skal i en anden retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce