Forsamlingshus søger en gammel familie

Forfatteren Josefine Ottesen har købt Frelsens Hær på Lundevej. Her åbner hun et kultur- og forsamlingshus den 31. marts. Foto: Katrine Becher Damkjær

Forsamlingshus søger en gammel familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye Svendborg Forsamlingshus, som åbner den 31. marts, vil fejre indvielsen med en familie, der tilsammen er fyldt 225 år. En sådan søges.

Svendborg: Åbningen af det nye Svendborg Forsamlingshus på Lundevej skal foregå lige så utraditionelt, som forsamlingshuset i øvrigt er i en tid, hvor man sjældent bygger den slags festlokaler til borgerne.

Indehaver og initiativtager Josefine Ottesen og Svendborg forsamlingshus ønsker at indvielsen skal ske påskelørdag den 31. marts ved at fejre en familie på tre nulevende generationer, der til sammen er mindst 225 år, og det må gerne være en sammenbragt familie.

- Er du/I en del af en sådan familie, så fortæl os, hvordan I kunne have lyst til at bruge Svendborg Forsamlingshus? Hvad ville få hele jeres familie til at komme i forsamlingshuset sammen? Vores hus skal nemlig være et sted, hvor alle generationer føler sig godt tilpas, så vi har brug for alle de forslag, vi kan få, skriver forsamlingshuset i en pressemeddelelse og opfordrer interesserede familier til at skrive deres idéer og drømme om forsamlingshuset på facebookprofilen, svendborgforsamlingshus, senest lørdag den 17. Marts.

- Vi vil selvfølgelig også gerne vide, hvem I er, hvor gamle I er, og hvordan jeres familie er sammensat. Når vi har læst alle de gode forslag, vælger vi en familie, som så får æren af at klippe snoren til forsamlingshuset lørdag d.31.marts kl.13 til vores åbningsfest, står der videre.

Åbningsfesten er for alle.

Forsamlingshus søger en gammel familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce