Forøger markedet med en tredjedel: 15 nye byggegrunde til salg i Rantzausminde

Der er blevet udstykket 15 nye byggegrunde i Vædderen i Rantzausminde. Pressefoto.

Forøger markedet med en tredjedel: 15 nye byggegrunde til salg i Rantzausminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 nye grunde er blevet udstykket i Rantzausminde og forventes at kunne blive bebygget fra efteråret 2019. Én er allerede solgt, fire er reserveret og ti er stadig til salg, men der er stor efterspørgsel på byggegrunde i Svendborg, fortæller ejendomsmægler.

Svendborg: Der er byggefeber i Svendborg. Denne gang er det i Rantzausminde, hvor 15 nye byggegrunde er sprunget frem. De nye byggegrunde kommer til at øge udbuddet i kommunen med omkring en tredjedel. Det fortæller ejendomsmægler Kim Thomsen fra Estate Andersen & Thomsen.

- Udbuddet af grunde i Svendborg er meget lavt, så det er tæt på, at man forøger det med en tredjedel ved at sætte disse til salg. Hvis man kigger på hele Svendborg Kommune og udelukker dem i Tankefuld, som jo ikke er så store og også har nogle andre krav, er der ikke mere end nogle og 20 grunde til salg i Svendborg, og det er inklusiv dem, der lige er blevet sat til salg på Thurø, forklarer han og henviser til de 17 byggegrunde, der er udstykket ud fra en stor landejendom nær Gambøt lystbådehavn på Thurø.

Det er advokat Søren Ole Knudsen, der med Udstykningsselskabet 22A, Egense, ejer grunden og nu har besluttet udstykke og sætte de ledige byggegrunde i Vædderen i Rantzausminde til salg i maj.

I starten af 00'erne blev de første 14 byggegrunde i Vædderen solgt og bebygget, og nu kommer altså anden etape med 15 nye ejendomme.

Børnefamilier søger hjem

Ud af i alt 15 byggegrunde i Vædderen i Rantzausminde er én grund allerede solgt. Af de 14 resterende grunde er fire reserveret, og der er derfor endnu 10 byggegrunde til salg.

Grundene ligger på mellem 812 til 1130 kvadratmeter, og størrelserne samt de færre krav, der er at finde på de private grunde, gør dem særlig attraktive, mener Kim Thomsen.

- De store problemer, der har været med Tankefuld og de kommunale grunde, der er blevet udbudt, har været størrelsen og kravene. Her er det, hvad markedet efterspørger, mener han.

Grundene har et prisniveau på mellem 800.000 til 900.000 kroner foruden tilslutningsafgifter, og med mulighed for at bygge familiehuse på op til 170 kvadratmeter mener ejendomsmægleren, at grundene er særlig attraktive for børnefamilier, der søger mod Sydfyn.

- Der er en stor søgning fra hovedstadsområdet af dem, der har været ovre og uddanne sig, som måske selv kommer fra Sydfyn og gerne vil tilbage og bo i eget hus, når børnene vokser op, i stedet for i en toværelses på Nørrebro, fortæller han.

- For børnefamilier er det et meget populært område, og det er også typisk dem, der slår sig ned derude.

Fra den 15. maj begynder arbejdet med at gøre grundene byggemodnede, og ifølge Kim Thomsen kan grundejere allerede begynde at bygge hus fra efteråret.

Forøger markedet med en tredjedel: 15 nye byggegrunde til salg i Rantzausminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce