Formand stopper i landboforening

Niels Rasmussen har været formand for Centrovice siden stiftelsen i 2008, men stopper nu på posten, efter at han har solgt gården ovenpå et længere sygdomsforløb. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Formand stopper i landboforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydfynske Niels Rasmussen har solgt gården og stopper som formand for landboforeningen Centrovice.

Svendborg: Formanden for den fynske landboforening Centrovice, Niels Rasmussen fra Høje ved Stenstrup, stopper efter 10 år på posten.

Niels Rasmussen blev i efteråret 2016 ramt af alvorlig sygdom, og efter mere end et halvt år, der krævede al hans energi og gav anledning til refleksion, har han nu besluttet sig for at trække sig fra posten.

Han har besluttet at sætte sin ejendom til salg, og der er nu fundet en køber. Det betragter Niels Rasmussen som en lykkelig situation, hvor tingene falder på plads på en naturlig måde.

- Vi bliver boende i vores vante omgivelser, og jeg tager hul på et nyt kapitel i mit liv. Jeg har altid interesseret mig meget for økonomi og politik og forventer også fortsat at være aktiv inden for disse discipliner, siger 57-årige Niels Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han afløses på posten af den nuværende næstformand Torben Povlsen, som er fra Frørup og sætter sig i formandsstolen, til bestyrelsen konstituerer sig i nærmeste fremtid.

- Der er mange store og nye udfordringer i vores erhverv, som til stadighed kræver bestyrelsens og medarbejdernes opmærksomhed og engagement, siger Niels Rasmussen.

Han stillede ved valget i november op for Venstre, men hans 128 personlige stemmer gav ikke valg til byrådet i Svendborg. Han er tidligere medlem af kommunalbestyreslen i Egebjerg.

Niels Rasmussen blev formand for Centrovice, da foreningen blev stiftet i 2008 efter en fusion mellem Agrogården og Landbofyn.

Formand stopper i landboforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce