Formand forsvarer distriktschef


Formand forsvarer distriktschef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn- og ungeudvalgets formand, Lise-Lotte Tilsted, afviser, at Elise Hansen skal have optrådt illoyalt

SVENDBORG: - Jeg kan slet ikke genkende Christian Leths udlægning af mødet med de tre tidligere bestyrelsesmedlemmer i Område Øst, som Elise Hansen og jeg deltog i. Jeg mener, at hun på ingen måde optrådte illoyalt overfor en navngiven embedsmand, og jeg tager skarpt afstand fra, at der skydes på embedsmændene, som Christian Leth gør det, siger Lise-Lotte Tilsted (V).

Hun er formand for Børn- og ungeudvalget og mener, at udviklingen i debatten omkring bestyrelsesarbejdet i daginstitutionsområde øst har taget en yderst uheldig drejning.

Debat skader samarbejde

Hun peger på, at som situa-tionen er ved at udvikle sig, så kan det skade samarbejdet mellem institutionerne og politikerne og det administrative niveau.

Det er dog et område, som Christian Leth og de øvrige tre tidligere bestyrelsesmedlemmer forlængst har kategoriseret som værende skadet, fordi de mener, at bestyrelsen i Område Øst ikke har haft mulighed for at udføre bestyrelsesarbejdet efter hensigten.

For få informationer

Årsagen er ifølge de tidligere bestyrelsesmedlemmer, at informationsniveauet har været kritisabelt, og muligheden for at kunne skabe et nogenlunde overblik over økonomien har været mangelfuld.

Problematisk budget

Lise-Lotte Tilsted fastslår, at Elise Hansen, der er distriktschef på børn- og ungeområdet, på ingen måde har udstillet en embedsmand som værende udygtig.

- Hun pegede på, at budgetlægningen er problematisk. Det er et meget turbulent år, og derfor er det meget svært at fremlægge et helt klart budget. Tingene rykker sig hele tiden. Det var ikke et angreb på en embedsmand. Det var en forklaring på, hvorfor vi ikke har kunnet levere de ønskede økonomiske beregninger, fortæller Lise-Lotte Tilsted for hvem denne sag langt fra er slut.

Suppleringsvalg

Den kraftigt amputerede bestyrelse har nu haft møde med Lise-Lotte Tilsted for at få afklaret, hvor bestyrelsen står, og hvordan de tre tilbageværende medlemmer forholder sig til problemstillingen, og udvalgsformanden oplyser, at der nu arbejdes frem mod et suppleringsvalg 6. november. Herefter skulle bestyrelsen påny være beslutningsdygtig.

Formand forsvarer distriktschef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce