Forfølger gammel drøm: Dues Vinhus flytter butikken til lageret

Søren Due flytter butikken fra Gerritsgade til Østre Havnegade, hvor han omdanner det nuværende lager til butik. Arkivfoto: Roland Petersen

Forfølger gammel drøm: Dues Vinhus flytter butikken til lageret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Due, indehaver af Dues Vinhus, flytter fra butikken i Gerritsgade til Østre Havnevej, hvor der indrettes butik i det nuværende vinlager. Det giver luft til flere vinrejser og flere vinsmagninger.

Svendborg: Søren Due, Dues Vinhus, flytter efter 16 år sin butik fra Baagøes Gaard i Gerritsgade til sit lager ved havnen i Svendborg. Fra 1. juni 2018 vil hans vinhandel foregå fra Østre Havnevej 37. Det giver mere luft til to andre ting, som han også har specialiseret sig i, nemlig vinrejser og vinsmagninger.

- Jeg har bare lyst til at prøve noget nyt og til at få mere frihed. Egentlig flytter jeg jo bare adressen til lageret, hvor vi får et rigtig godt lokale, siger han.

- Butikken går rigtig godt, og vi har en masse vinsmagninger, som er meget populære. Det er vores vinrejser også, hvor jeg har folk på venteliste to år frem, fordi de både i 2018 og 2019 er udsolgt. Nu håber jeg på at kunne arrangere endnu flere rejser og endnu flere vinsmagninger.

Søren Due kan ikke være mere konkret på nuværende tidspunkt. Til sine kunder skriver han i et nyhedsbrev, at han "har valgt at forfølge en gammel drøm om at fokusere på det, der interesserer mig rigtig meget, nemlig at dele ud af min viden og store passion for specielt sydafrikanske vine. En viden og en interesse, som jeg bl.a. har opnået gennem mit tidligere job som indkøber, og som har bragt mig rundt i hele verden. Derfor vil jeg nu fremadrettet - sammen med mit netværk - bruge tiden på at arrangere og gennemføre guidede vinrejser til bl.a. Sydafrika og Italien".

Nu håber jeg på at kunne arrangere endnu flere rejser og endnu flere vinsmagninger.
Søren Due, Dues Vinhus
Dues Vinhus har ligget i Baagøes Gaard for enden af  Gerritsgade i 16 år. Til sommer flytter den til havnen. Arkivfoto: Roland Petersen
Dues Vinhus har ligget i Baagøes Gaard for enden af Gerritsgade i 16 år. Til sommer flytter den til havnen. Arkivfoto: Roland Petersen

Forfølger gammel drøm: Dues Vinhus flytter butikken til lageret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce