Det er med god samvittighed og ro i sindet, at Foreningen Skårup Seminarium nedlægges. Målet om at skabe liv i de tomme lokaler, der engang husede seminariet, er nemlig nået

Foreningen Skårup Seminarium blev for et par år siden stiftet med målet om at skabe liv i de gamle bygninger på Skårup Kirkevej, der i mange år husede læreruddannelsesinstituttet af samme navn.

Nu har bestyrelsen dog indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at opløse foreningen.

Det er dog med god samvittighed, at opløsningen sker, forsikrer foreningens bestyrelse. Målet er nemlig nået, idet det i foråret kom frem, at bygninger er blevet solgt og skal omdannes til seniorboliger.

- Da seminariet lykkeligvis nu er solgt og noget nyt er på vej, nedlægger vi den forening, som i 5 år har holdt drømmen om et nyt indhold i de gamle bygninger i live, fortæller formand Helle Bøving-Andersen.

Læs mere om hvordan og hvorfor foreningen blev stiftet i Fyns Amts Avis lørdag eller på www.mitfyn.dk.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.