Egense: Hvad er der los med klodens klima? Hvorfor har klimaet ændret sig? Hvad er konsekvenserne? Og hvad kan man selv gøre for at ændre på det? Det er spørgsmålene, der danner skelettet for det foredrag, Egense Rantzausminde Foredragsforening tilbyder torsdag 11. januar i Egense Forsamlingshus.

Foredragsholderen er biolog og kemiker Uwe Lindholdt, som arbejder i Danmarks Naturfredsningsforenings klimanetværk, og til at supplere ham med de lokale forhold deltager Gry Tully, anlægschef i Svendborg Kommune også.

Foredraget begynder 19.30 og er gratis for medlemmer af foredragsforeningen. For andre koster det 50 kroner at deltage.

Inden foredraget serveres der slowfood for maksimalt 40 medlemmer af foredragsforeningen. Ønsker man en bid mad med inden svarene på de store spørgsmål, er det nødvendigt at tilmelde sig på evaagger@hotmail.com. Prisen for maden er 75 kroner, og spisningen begynder klokken 17.30. (jurb)

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.