Forældreønske: Mindre børnehaver


Forældreønske: Mindre børnehaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nogle af de forældre, der allerede har indmeldt deres børn i den nye private børnehave, er utilfredse med stadig flere børn i de kommunale institutioner

VESTER SKERNINGE: En af de børnefamilier, der bakker op om den nye private børnehave i Vester Skerninge, er Klaus og Susanne Ellegård Hansen. De bor så tæt ved bygningerne på Åmarksvej, at de ikke behøver at gå ud på den asfalterede vej, men blot kan krydse igennem det grønne område.

- Den planlagte børnehave er selvfølgelig attraktiv, fordi den ligger så tæt ved. Men vores børn får også mere plads, der bliver mere tid til børnene og så er vi glade for, at der bliver satset på motorik og en madordning, siger Klaus Ellegård Hansen.

Han og hans kone har mærket, hvordan deres ældste dreng, Simon, trives bedre, når der ikke er så mange børn i hans daginstitution.

Pionérånd

- Simon har det anderledes og bedre, når der i sommerferien ikke er så mange børn i Ollerup Børnehus, som nu har 70 børn. Det går også ud over børnene, når der er meget skiftende personale, siger Susanne Ellegård Hansen.

En anden forældre, Tina Kryger Mondrup, glæder sig til at få sin datter Sigrid, der bliver tre år til maj, i den nye børnehave.

- Jeg er meget tilfreds med, at der nu kommer en mindre børnehave. Det har jeg ønsket i flere år. Det er ikke så meget et fravalg af de eksisterende institutioner. Jeg vil gerne deltage i den pionérånd, der er her på stedet, hvor vi skal være med til at bygge en ny børnehave op. Jeg glæder mig til, at forældrene vil blive inddraget i arbejdet ligesom på en friskole, siger Tina Kryger Mondrup.

Mette Linnebjerg er også én af de forældre, der har prøvet at have børn i en stor institution. Hun har to drenge på ni og seks år og en pige, der bliver tre år til marts.

- Vi har oplevet, at Børnehaven Filippahuset i Hund-strup på bare tre år er vokset fra 29 til nu 61 børn. Derfor er jeg glad for, at min datter, Cathrine, får mulighed til at komme i en mindre børnehave, siger Mette Linnebjerg.

Forældreønske: Mindre børnehaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce