Foreningen har valgt at spare på papirudgifterne.

Svendborg: Den sydfynske folkemusikforening "Folk for folk" har ikke ligget på den lade side i sommerferien.

En spritny hjemmeside er åbnet på www.folkforfolk.dk, og efterårsprogrammet er blevet planlagt. Fra nu og ind til jul, er der 15 tirsdage med folkemusik-koncerter og Åben Scene-aftener på spillestedet Arne B i Vestergade. Der er trykt 2000 papirprogrammer, som kan hentes på biblioteket, turistkontoret, Arne B og mange andre steder i byen. Programmet har også skiftet udseende.

- Vi har valgt at skære ned på vores udgift til trykte programmer. Men vi håber at publikum vil tage godt imod det alligevel. Vi har nemlig brugt de sparrede penge, på mere musik, siger formanden Jens Holgersen ifølge en pressemeddelelse.

- Der er knap så meget information om de enkelte koncerter, som man er vant til. Til gengæld opforder vi folk til at besøge hjemmesiden, som har flere oplysninger, blandt andet små filmklip med orkestrene, fortæller Jens Holgersen.

Folk for folk åbnede sæsonen tirsdag 5. september og ellers byder sæsonen blandt andet på navne som Christian Søgaard Trio, World on a String, Gunni Torp Trio, Jane & Shane, Bark & Blik, Fin og Morten Alfred, Paul Banks, The Floating Sofa Quartet og Dit Held.

Ud over tirsdagene er der også den årlige julekoncert onsdag den 27. december, hvor Folk For Folk præsenterer det meget populære band Polkageist. /EXP

  • Af: