Føtex lukker eget bageri - og investerer større millionbeløb

Føtex-varehuschef Kenneth Gade har lukket bageriet og sendt de fire medarbejdere til Bilka i Odense, der fremover skal levere brød til butikken i Svendborg. Foto: Michael Thorbjørnsen

Føtex lukker eget bageri - og investerer større millionbeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medarbejderne i bagerafdelingen i Føtex i Svendborg flyttes til Bilka i Odense, der fremover skal levere brød til butikken i Svendborg.

Svendborg: Der bliver ikke længere æltet dej i bageriet i Føtex i Svendborg.

Det sidste brød fra butikkens eget bageri blev taget ud af ovnen onsdag, og torsdag morgen vil det være brød fra bageriet i Bilka i Odense, der bliver solgt i bagerafdelingen i Føtex i Møllergade.

Bageriet i Svendborg bliver nedlagt, men varehuschef Kenneth Gade understreger, at brødet bliver nøjagtigt det samme.

- Vi flytter vores fire ansatte i bageriet til Bilka i Odense, og de bager brød efter de samme opskrifter, så kunderne vil ikke mærke nogen forskel, siger varehuschefen.

Han forklarer, at maskinerne i bageriet i Svendborg stod foran en udskiftning i nær fremtid, og at den investering ikke ville give mening.

- Vi er også meget sårbare i forbindelse med sygdom og ferie, når vi ikke er flere medarbejdere, og nu laver vi i stedet nogle større bagerier, hvor folk kan hjælpe hinanden fremfor at stå alene hernede, forklarer Kenneth Gade.

Kæmpe ombygning i gang

Føtex i Svendborg var den sidste i kæden med eget bageri på Fyn. Butikkerne i Nyborg, Faaborg, Middelfart og Odense får alle brød fra et fælles bageri i Føtex Bolbro, mens Bilka har kapacitet til at kunne levere brød til Svendborg.

Lukningen af bageriet sker samtidig med en større ombygning og renovering af butikken i Svendborg. Der bygges hen over vinteren og foråret om for op imod 20 millioner kroner, og den 19. april skal de sidste håndværkere efter planen forlade butikken.

- Vi er ved at bygge Danmarks lækreste supermarked med en total nyrenovering af alle områder i hele butikken, siger varehuschefen.

Han inviterer til kundeaften den 9. og 10. januar, hvor Føtex byder på suppe og fortæller om byggeplanerne.

- Det vil selvfølgelig betyde noget, når man har mange håndværkere i butikken, men vi er stolte af, at Dansk Supermarked vil investere så mange penge i Svendborg, så derfor undskylder vi ikke, men glæder os til at kunne præsentere en unik butik, siger Kenneth Gade.

Føtex lukker eget bageri - og investerer større millionbeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce