Første spadestik til sognehus

Menighedsrådsformand Laila Søberg tager første spadestik til det nye sognehus, der skal bygges syd for Vester Skerninge Kirke. Foto: Jørgen Jeppe Madsen

Første spadestik til sognehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vester Skerninge, Ulbølle og Hundstrup pastorat skal have nyt sognehus, og trods hård frost den seneste uges tid, fik de med snilde spaden i jorden, da første spadestik blev taget søndag.

Vester Skerninge: Af de 50 kirkegængere i Vester Skerninge Kirke søndag gik godt halvdelen efterfølgende med ned bag kirken og deltog, da første spadestik til pastoratets nye sognehus blev taget.

Og trods hård frost den seneste uge, gik det nemt at få spaden i jorden, fortæller menighedsrådsformand, Laila Søberg.

- Vi havde lagt sådan en vintermåtte ud, så det var rigtig godt at grave i, fortæller hun begejstret.

- Og vi var jo heldige, for der var høj solskin og fuldstændig blå himmel, lyder det fra den godt tilfredse menighedsrådsformand for Vester Skerninge, Ulbølle og Hundstrup Kirker.

Gud og Pasta

Sognehuset skal bruges til alle menighedsrådets aktiviteter. Det er altså ikke et sted, man kan leje og holde fester, pointerer Laila Søberg.

Til gengæld kan man deltage i menighedsrådets arrangementer. Som når der bliver holdt "Gud og Pasta", der er et relativt nyt tiltag med først en børnevenlig gudstjeneste og efterfølgende aftensmad i form af pasta.

- I øjeblikket holder vi jo alle arrangementer i præstegården, fordi vi blev sagt op i krosalen sidste år, så det er derfor vi bygger nyt, forklarer Laila Søberg og lader forstå, at arrangementer er der nok af, så der skal nok blive god brug for det nye sognehus.

Det nye sognehus - der er tegnet af arkitekt Jørgen Dolmer - skal ligge syd for Vester Skerninge Kirke og bliver 204 kvadratmeter stort, og går det efter planen er der rejsegilde den 29. juni, og sidst på året skulle det gerne være parat til brug.

Første spadestik til sognehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce