Første navn klar: Forsamlingshus vil holde koncerter

Anne Dorthe Michelsen står på scenen, når Vejstrup Forsamlingshus fredag den 23. marts for første gang er koncertarrangør. Arkivfoto: Lars Skovbro

Første navn klar: Forsamlingshus vil holde koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Dorthe Michelsen er første navn på plakaten i Vejstrup Forsamlingshus, der har fået nyt liv og nu vil arrangere to årlige koncerter.

Vejstrup: Manglende opbakning, begrænset efterspørgsel og en næsten tom kasse.

Sådan var situationen i det kriseramte Vejstrup Forsamlingshus i efteråret, men nu er det lykkedes at få folk fra hele lokalområdet til at rykke samme og bakke op om det mere end 100 år gamle mødested ved gadekæret.

40 borgere mødte forleden op til generalforsamlingen, hvor borgerforeningen blev slået sammen med forsamlingshuset for at samle alle kræfter, og hvor man blandt andet blev enige om, at der i fremtiden skal holdes to årlige koncerter i de gamle mødelokaler.

Den første aftale er allerede i hus, og den 23. marts står den tidligere forsanger for Tøsedrengene, Anne Dorthe Michelsen på scenen i Vejstrup.

Styr på økonomien

Udover koncerterne er der tilrettelagt en kalender med en fastelavnsfest, en høstfest med revy og en dag med julehygge. Ved julehyggedagen i december mødte 103 borgere op i kølvandet på efterårets krisemøde.

Det kastede 5000 kroner ned i støtteforeningens kasse, og der er siden samlet kontingent ind for 12.000 kroner og lavet sponsoraftaler for 24.000 kroner. Pengene skal blandet andet bruges på en renovering af husets gulv.

Der er også nedsat en ny fælles bestyrelse, som består af Ene Wolfsberg, Michael Tjørnkvist, Henrik Kramer, Finn Jespersen, Søren Løwenstein, Lars Møller Andersen og Henrik Hansen. Torben Hansen trak sig på generalforsamlingen som formand, og hvem der bliver hans afløser afgøres på det første bestyrelsesmøde.

Første navn klar: Forsamlingshus vil holde koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce