Svendborg: En sølvgrå BMW efterlyses af lokalpolitiet i Svendborg. Det sker efter, bilen lørdag formiddag påkørte et stengærde på Egensevej. Personerne i bilen standsede dog ikke op, men kørte efter påkørslen væk uden at give sig til kende.

Vidner på stedet så dog episoden og har meldt den til politiet, oplyser kriminalassistent ved Fyns Politi, Steen Foged.

- Der er set to unge mennesker i bilen, men uden at vi kan beskrive dem nærmere, fortæller han.

Han oplyser, at registringsnummeret på bilen ifølge kilderne begynder med bogstaverne BJ, og at politiet gerne hører fra folk, der har set den sølvgrå bil.

- Man behøver ikke hænge sig for meget i registreringsnummeret, men have fokus på en sølvgrå BMW med skader på fronten, lyder det fra Steen Foged.

Påkørslen af stengærdet på Egenesevej er sket lørdag omkring klokken 11.49, oplyser politiet, som kan kontaktes på telefonnummer 114. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.