Flise- og møbelsælger på Tåsinge konkurs - hvem vil købe varelageret?

Villa Home & Garden på Tåsinge er gået nedenom og hjem.

Flise- og møbelsælger på Tåsinge konkurs - hvem vil købe varelageret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Villa Home & Garden på Tåsinge er begæret konkurs af Skat, og kurator leder efter en køber til varelageret.

Tåsinge: Står du og mangler et større parti møbler, fliser, krukker og potter, så hører Michael Nordtorp Vestergaard gerne fra dig.

For han er advokat hos Borch Advokater i Svendborg og udpeget som kurator på Villa Home & Garden ApS, som er taget under konkursbehandling.

Det er Skat, der har begæret konkursen, oplyser Michael Nordtorp Vestergaard, og mens han ikke vil sætte tal på skattegælden, så vil han godt fortælle om sin opgave.

- Vi har registreret og vurderet varelageret, og nu leder vi med med lys og lygte efter en aftager til det, siger advokaten om lageret, som næppe kan transporteres væk på en tohjulet trailer.

- Det er ret store mængder, det drejer sig om, siger han.

Det konkursramte selskab har ud over et showroom i København og har adressen Sundbrovej 57 på Tåsinge, og da der er tale om en lejet ejendom, og der ingen ejendomme er i selskabet, er det kun varelageret, Michael Nordtorp Vestergaard skal afhænde.

Detaljerne kan han ikke på fingrene, men han oplyser, at det primært drejer sig om fliser, og firmaets hjemmeside afslører, at de er produceret i landene omkring Middelhavet og ikke ligger i den helt billige kategori.

De fliser, der er skabt til at blive lagt udendørs, blev solgt for op til 1890 kroner pr. kvadratmeter, mens dem, der er til indendørs brug, kostede op til 2595 kroner kvadratmeteren. Men så er det også inklusiv moms.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra den nu tidligere ejer af virksomheden, Helle Fog, der bor i København, mens et kig i de seneste regnskaber afslører underskud på 55.000 kroner i både 2015 og 2016.

I 2016-regnskabets ledelsesberetning hedder det, at "ledelsen har iværksat tiltag, der skal gøre selskabet mere lønsomt", men nok til at klare skærene var det altså ikke.

Og nu håber Michael Nordtorp Vestergaard, at nogen bider til bolle.

- Hvis nogen er interesserede, må de endelig ringe, siger han.

Borch Advokater har i øvrigt telefonnummer 6221 0101.

Flise- og møbelsælger på Tåsinge konkurs - hvem vil købe varelageret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce