Svendborg: Hvorvidt det er den eller de samme, der har gjort det, er uvist. Sikkert er det dog, at fire biler, der alle holdt i Svendborg - endda inden for en overskuelig afstand til hinanden - hen over weekenden har været udsat for indbrud.

Bilerne, der tæller en sølvgrå Fiat Punto, en mørkeblå Fiat Punto, en Opel Corsa samt en sort Peugeot, var parkeret på henholdsvis Sankt Jørgens Vej, Vilhelm Thomsens Vej, Femte Maj Plads og Færgevej. Alle fire har fået smadret en siderude i forbindelse med indbrudene, hvor der dog ikke forsvandt effekter af synderlig værdi. Det oplyser Fyns Politi.

- Vi har ingen mistanker til nogen, andet end vi kan sige, at der har været en del, og det var der også i sidste uge, fortæller politiassistent Hans Erik Brendholm fra Fyns Politi.

For at runde en trist weekend af kan vi berette, at der også var indbrud i en femte bil - denne gang i en metalblå Opel Astra, der holdt i Vestergade. Det gør den ikke længere, da den er blevet stjålet.

Tyveriet af bilen, der har registreringsnummer BP14065 og fra årgang 1999, skete fredag mellem klokken 12 og 12.15. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.