Svendborg: Fire bilejere fik alle en kedelig overraskelse, da de indfandt sig ved deres biler i løbet af torsdag i denne uge. For alle fire biler havde nemlig det kedelige fællestræk, at de siden aftenen i forvejen havde fået knust en rude, mens tre af dem var blevet gennemrodet.

Den ene er en Ford Fiesta, som holdt på parkeringspladsen ved Føtex i Møllergade, og her kunne bilejeren klokken 7.30 torsdag morgen konstatere, at nogen havde haft fingrene i handskerummet. Der var dog umiddelbart ikke stjålet noget, fortæller politiassistent Hans Erik Brendholm.

Det samme var tilfældet i en Volkswagen Fox, som var parkeret i Kullinggade, og såmænd også i Pjentemøllestræde, hvor en Volkswagen Transporter overnattede. Den højre forreste siderude var knust, bilen gennemrodet, men ingen meldinger om, at noget er stjålet.

Endelig blev en Citroen Berlingo også udsat for unoder på et tidspunkt mellem onsdag klokken 22.30 og torsdag 15.15, men der er dog ingen melding om, at bilen er gennemrodet, fortæller Hans Erik Brendholm. (catj)

  • Af: