Svendborg: Holder man af det gode, gamle instrument, blokfløjten, er det en god idé at gå i kirke på onsdag - nærmere bestemt Vor Frue Kirke i Svendborg.

Her giver den internationalt kendte blokfløjtekvartet Bravade fra Finland nemlig koncert, og ifølge en pressemeddelelse fra arrangøren, Foreningen Norden Svendborg-Langeland, er anledningen Finlands 100 års jubilæum.

Koncerten starter klokken 19.30, og 75 kroner sikrer adgang til kirken. Pengene går til nordisk samarbejde, og så er der i øvrigt reception, når Bravade har spillet færdig. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.