Fyns Amts Avis +

Skarø Festival-ejerne Lasse Bekker og Rune Kruse har planer om at bygge luksusshelters, kuppelhuse, vildmarksbad, sauna og spabad på Skarø, og Svendborg Kommunes politikere er foreløbigt med på idéen.

Skarø: Et sted, hvor virksomheder kan holde konferencer og kurser, hvor turister kan snuppe en overnatning eller mere, hvor der kan holdes bryllupper, og hvor kunstnere,...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Ø-formand om vildmarkshotel på Skarø: God idé, hvis øboerne vil

Ø-formand om vildmarkshotel på Skarø: God idé, hvis øboerne vil