Fem forslag til weekenden på Sydfyn: Plademesse, teaterfestival og irsk folkefest

Arkivfoto, PR-foto, Arkivfoto, Arkivfoto: AFP PHOTO/PETER MUHLY.

Fem forslag til weekenden på Sydfyn: Plademesse, teaterfestival og irsk folkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Denne uges anbefalinger byder på dansekoncert for børn, pladenørdernes paradis, teaterfestival i Ollerup og irsk folkemusik, som du kan skråle med på.

1) Til nostalgikeren
Arkivfoto.

Hører du til dem, der foretrækker at sætte en lp eller cd på pladespilleren, og bliver du træt, når du hører ordet streamingtjeneste? Så vil du elske at komme forbi plademessen og vintage hi-fi-træffet i Borgerforeningen lørdag 16. marts i tidsrummet 10 til 15.

Her vil du for en 20'er i entré kunne gå på opdagelse i tusindvis af lp'er, cd'er og andet musikrelateret guf. Samtidig vil en række private udstillere vise gamle pladespillere, forstærkere, højttalere og andet vintage hi-fi frem.

2) Til børnene
PR-foto.

Har du børn, der endnu ikke besidder tålmodigheden til at gå og kigge på fortidens musikremedier, tilbyder Svendborg Bibliotek en gratis koncert. Biblioteket byder nemlig børnene op til dans lørdag 16. marts, hvor børnebandet The Saffaii vil sætte fut i fusserne hos de små fra klokken 10.30 til 11.20.

Derfor opfordrer biblioteket til, at publikum ankommer i tøj og sko, der kan danses i.

3) Til festaben
Foto: AFP PHOTO/PETER MUHLY

Selvom det nok ikke helt var sådan, at den hellige Sankt Patrick havde håbet, at han ville blive fejret på, er det igen tid til den irske nationaldag Sankt Patricks Dag. Derfor kan du den 17. marts fra klokken 14 komme på Arne B og nyde irsk musik og synge med, hvis du skulle kende sangene.

På deres Facebook-side står der også, at man skal være forberedt på, at der fra klokken 19 vil være underholdning i form af musik og traditionel irsk bullshit.

Inden da, klokken 18, er der fællesspisning, som koster 139 kroner at være med til. Tilmelding kan ske ved at overføre penge på mobilepay 62353 til Arne B med teksten St.Patrick og ens navn.

4) Til teater-elskeren
Teater i Ollerup. Arkivfoto.

I Ollerup står weekenden i teatrets navn. På Den Frie Lærerskole bliver der fredag og lørdag den 15. og 16. marts afholdt teaterfestival, hvor udøvende deltagere fra frie skoler over hele landet deltager. Den Frie Teaterfestival så dagens lys for første gang i 2011 og er sin eneste af sin slags, hvor de mange teaterforestillinger, der bliver produceret på landets efter- og højskoler bliver vist. Festivalen varer fra klokken 18 til 22 fredag og lørdag klokken 9 til 19, og der er gratis entré.

5) Til legebarnet
I SG huset er der søndag Open Gym for springglade sjæle. Her ses lignende arrangement i RgF hallen i Randers.Arkivfoto: Annelene Petersen.

Har du siddet lidt for tungt i sofaen henover ugen, så byder weekenden også på god mulighed for at få rørt sig. I SG Huset i Svendborg inviteres der til Open Gym på søndag mellem klokken 10 og 14 på Ryttervej 70. Her kan du få lov at prøve kræfter med trampoliner og generel springgymnastik i gymnastikhuset. Arrangementet er åbent for alle størrelser og aldre og koster 40 kroner i entré.

Fem forslag til weekenden på Sydfyn: Plademesse, teaterfestival og irsk folkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce