Svendborg: En 32-årig mand fra Svendborg må ikke køre bil i de næste tre år, og desuden skal han betale en bøde på 15.000 kroner.

Det blev udfaldet, da han forleden stod skoleret i Retten i Svendborg, og straffen fik han, fordi en patrulje standsede ham i bil på Nyborgvej i Svendborg natten til 3. november 2017.

Betjentene syntes, han virkede påvirket, og da alkometeret ikke slog ud, kørte de ham til sygehuset, hvor der blev taget en blodprøve.

Den viste, at han havde THC - det euforiserende stof i hash - i blodet, hvilket han i øvrigt helt uden forbehold indrømmede i retten. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.