Farvel og goddag på Falckstationen


Farvel og goddag på Falckstationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Den traditionelle nytårsparole ved Falck i Svendborg fulgte på årets sidste dag ikke helt de sædvanlige normer.

Der var afskedstagen med Lars Jørgen Mortensen som stationsleder, der fra flere sider blev takket for mangeårig engageret indsats.

Samtidig var der varm velkomst til den nye stationsleder, Jens Møller Knudsen, der skal være overordnet leder for Falck-stationerne i Svendborg, Ringe og Rudkøbing.

År med nyskabelser

Det nye år byder på ny ambulanceuddannelse, Falck-stationen i Svendborg skal have større og bedre personalefaciliteter, og i Gudme får Falck en hjælpebrandstation med eget køretøj og mandskab til hurtig tilkaldelse og med kommuneingeniør Søren Vestergaard som beredskabschef.

Borgmester Jørgen Henningsen, Svendborg, glædede sig over et år med god redningsindsats og øvelser, der viser et effektivt beredskab i hele det sydfynske område.

Borgmesteren bød den nye Falck-chef velkommen og opfordrede ham til at bevare nærhedspolitikken.

Borgmesteren takkede for godt samarbejde, både med den afgående Falck-chef, Lars Jørgen Mortensen, og med sine sydfynske borgmester-kolleger.

Effektiv øvelse

Det samme gjorde politiinspektør Dennis Schmidt, der understregede den effektivitet, der kunne fastslås ved seneste beredskabsøvelse i ly af de internationale terroranslag.

Farvel og goddag på Falckstationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce