Joe and the Juice lukker i Svendborg efter kun et år midt på gågaden. Manglende omsætning får skylden for lukningen.

JSvendborg: Den landsdækkende juicebarkæde, Joe and the Juice, åbner masser af nye barer over hele landet, men i Svendborg kunne kæden ikke skabe en forretning.

Baren har efter et år midt på gågaden lukket butikken.

Morten Green Bræmhøj, distriktschef i Joe and the Juice for Fyn og Jylland, forklarer, at det er manglende omsætning i butikken i Svendborg, der er årsag til lukningen.

- Der har desværre ikke været et tilstrækkeligt økonomisk fundament for at have en butik i Svendborg. Der har ikke været trafik nok, til at vi kunne skabe en forretning, siger distriktschefen.

Han erkender, at situationen i Svendborg er usædvanlig for kæden, der har 53 juicebarer i Danmark. I Svendborg er der i forvejen den populære juicebar Bob's, og den har distriktschefen hørt om.

- I en mindre by er det måske sådan, at folk godt kan lide at handle lokalt, og de laver sikkert også nogle gode ting. Vi har måske ikke gjort nok for at trække folk ned til os, siger Morten Green Bræmhøj.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.