Fyns Politi vil gerne høre fra folk, som kan genkende den ene eller begge indbrudstyve fra to indbrud begået mod Spar i Gudme. Derfor udsender de nu overvågningsbilleder af gerningsmændene.

Gudme: Sommeren er sæson for indbrud. Den er også sæson for at nyde en is i varmen. Og Fyns Politi beder nu om hjælp til at identificere to indbrudstyve, som har kombineret de to ting. I den forbindelse udsender politiet nu overvågningsbilleder af de to, som har stået bag mindst to indbrud i Gudme indenfor den sidste måned.

Det første indbrud blev begået den 16. juli mod en Spar-købmand i Gudme klokken fire om morgenen, hvor de to gerningsmænd brød ind i forretningens kølerum og stjal pakker med frostvarer. Tyvene kom blandt andet af sted med flere pakker islagkager. Og tyvene har tilsyneladende været godt tilfredse med den gevinst. Den 3. august klokken 01.42 slog de to nemlig til mod kølerummet i Spar-butikken endnu en gang og tog endnu et læs pakker med sig.

Politiet tager meget gerne mod henvendelser fra folk på telefon 41396624 eller på 114, som kan genkende gerningsmændene eller fra borgere, som skulle have set noget om natten i Gudme på datoerne for indbruddene. Den ene gerningsmand beskrives som dansk, almindelig til kraftig af bygning med rødt karseklippet hår og daggamle skægstubbe. Om den anden kan politiet ikke sige meget grundet maskeringen, og man er ikke sikker på, om der er tale om en mand eller en kvinde.

- Vi kender til flere indbrud i området, men indtil videre kan vi lægge dem fast på to fra Gudme. Vi har fået nogle billeder fra forretningens overvågningskamera, og det ene er jo ret godt, så vi håber, at nogen er i stand til at genkende dem, siger politiassistent ved Fyns Politi Lars Lydiksen Laursen.

  • fyens.dk