Svendborg: Leder af Famlieafdelingen i Svendborg Kommune Inger Thorø Pedersen fratrådte i sidste uge sin stilling og er fritstillet i resten af opsigelsesperioden, der ellers er på seks måneder.

Indtil der bliver ansat en ny afdelingsleder, er det hendes chef Helle Troelsen, familie- og uddannelseschef, der varetager funktionen.

Hun understreger, at trods det pludselige stop, så ligger der ikke en akut opstået problematik bag.

- Der er ikke noget lovgivningsmæssigt eller for eksempel en børnesag, der pludselig er poppet op, der gør udfaldet, understreger hun - og vil i øvrigt ikke kommentere, om der så er tale om en situation, der har udviklet sig over længere tid.

- Det vil og kan jeg ikke udtale mig om, men der er altså ikke tale om hverken en bortvisning eller en akut situation, pointerer hun igen.

Der står ikke en ny person parat til at overtage stolen efter Inger Thorø Pedersen - hverken internt eller eksternt, og Helle Troelsen oplyser, at stillingen slås op efter påske med tiltrædelse hurtigst muligt.

Inger Thorø Pedersen, der er 58 år, blev ansat i 2009, og har indtil sidst uge været afdelingsleder for 70 medarbejdere.

Det har ved redaktionens slutning ikke været muligt at få en kommentar til situationen fra hende.

  • Gedde_Gitte_(2015)_035

    Af:

    Allround journalist med særligt fokus på krimi og erhverv