Gudme: Kraftig røgudvikling hos C.C. Jensen. Sådan lød meldingen, som torsdag klokken 12.55 blev givet til Beredskab Fyn, og så satte en stigevogn, en brandsprøjte og en indsatslederbil kursen mod virksomheden i Gudme.

Men det kunne de nu godt have sparet sig.

- Det viste sig, at anmelderen havde forvekslet noget damp, der kom ud af et rør, med røg. Så vi kunne køre hjem igen, siger Lars Jeppesen, der var indsatsleder på opgaven.

Han oplyser desuden, at dampen var opstået under en rengøringsopgave på virksomheden - en opgave, der var ved at være færdiggjort, da brandfolkene nåede frem. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.