Beredskabet i Svendborg blev kaldt ud til mulig drukneulykke. Det viste sig at være en tom jolle med bunden i vejret, der drev rundt

Lørdag sidst på formiddagen blev der ringet til beredskabet i Svendborg. En jolle med bunden i vejret var blevet set drive rundt ud for Stokkebæk Strand. Frygten var, at en person var kæntret

Beredskabet rykkede ud, og da man nåede frem, var jollen drevet i land. Det viste sig at være en ældre jolle, som muligvis har drevet rundt i længere tid.

Man undersøgte området uden at finde umiddelbare tegn på, at en ulykke skulle være sket, hvorfor beredskabet med ro i sindet kunne køre tilbage igen. Det fortæller vagthavende beredskabsleder, Lars Jeppesen.

- Vi fandt ingen mennesker, og der var ingen tegn på, at der havde været nogen i båden i form af tøj, madpakke eller årer. Efter en times tid kunne vi køre hjem igen, fortæller han.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.