Falck på Syd- og Midtfyn får ny ledelse


Falck på Syd- og Midtfyn får ny ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UDNÆVNT: Falcks nye Svendborg-chef vender hjem til Sydfyn efter flere år i Jylland

SVENDBORG: Falck-stationerne i Svendborg, Ringe og Rudkøbing har med øjeblikkelig virkning fået én fælles chef: Jens Møller Knudsen, 46 år og hidtidig stationsleder for Falck i Horsens-Hornsyld.

I Svendborg afløser han på chefposten Lars Jørgen Mortensen, der efter 30 år ved Falck, først Faaborg, siden fra 1980 Svendborg, nu af helbredsmæssige årsager har ønsket at "træde et skridt til siden". Dér fortsætter han som funktionsleder for Svendborg-stationen.

I Rudkøbing med hjælpebrandstationer i Lohals og Humble, hvor stationslederen fratrådte for nylig, bliver Keld Larsen fra Svendborg udrykningsleder.

På samme måde får Jørgen Olsen fra Svendborg-stationen et særligt dagligt ansvar for aktiviteterne ved Ringe-stationen, hvor stationslederen ligeledes for nylig er fratrådt.

Grundig uddannelse

Men Jens Møller Knudsen bliver altså den overordnede stationsleder for hele den store region.

Til den opgave møder han med de bedst tænkelige kvalifikationer, hvortil også tæller et udmærket lokalkendskab: Han er nemlig født og opvokset i Stenstrup.

Efter skolegangen var han i syv år mekaniker og overkonstabel ved militæret, og først i 1980 blev han redder ved Falck-stationen i Århus, hvor han i de følgende år deltog i det daglige arbejdes mange-grenede facetter.

I 1995 gik turen til Esbjerg, hvor han blev faglærer ved teknisk skole og afdelingsleder med uddannelse af Falckreddere som speciale. Under de godt tre år i Vestkyst-byen gennemgik han en pædagogisk uddannelse som lærer.

I slutningen af 1998 kom udnævnelsen til stationsleder ved Falck i Horsens, der med satellitstationen i Hornsyld beskæftiger omkring 70 mand.

Nu venter der en ny udfordring på hans gamle hjemegn:- En opgave, jeg glæder mig meget til, også til at udvikle det koordinerende samarbejde mellem de tre stationers områder fordelt over ni kommuner, lyder det fra Jens Møller Knudsen.

Falck på Syd- og Midtfyn får ny ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce