Færgeoplevelse vender tilbage

"Græsholm" har plads til 36 passagerer plus bagage. Turene starter 1. juli og afgår hver tirsdag og torsdag. PRIVATFOTO

Færgeoplevelse vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LUNDEBORG: Korsør og Sjælland er inden for fynsk rækkevidde - ikke kun via Storebæltsbroen men snart også med kutteren "Græsholm".

Det tidligere fiskefartøj fra rederiet Nord-Line er nemlig hyret til fra 1. juli og frem til 14. august at genskabe muligheden for en turist-sviptur fra fynske Lundeborg mod Lohals på Langeland og videre til sjællandske Korsør.

Dog kun på tirsdage og torsdage.

Det sker, efter at samarbejdet med den tidligere cykelfærge "Habeletos" ejer, Bendt Staunsbjerg, blev opsagt af Svendborg og Langeland Kommune i fjor efter endnu en skuffende sæson med under 1000 passagerer.

Der herskede blandt andet utilfredshed med, at "Habeletos" markedsføring ikke var koordineret med de lokale turistforeninger i Svendborg og på Langeland.

Årets kommende færgeforbindelse mellem Fyn, Langeland og Sjælland rummer plads til 36 passagerer, og den henvender sig til en samlet og broget turistskare af vandrefugle, cykelmotionister og andre uden bil. Eller den kan såmænd blot fungere som transportmiddel, hvis man skulle have et ærinde i Korsør.

Men først og fremmest ses Græsholm-sejladserne som en vandbåret forlængelse af den sydfynske Øhavssti, der på Langeland bringer turisterne omkring Lohals. Til gengæld er fokus ikke i samme grad som tidligere år rettet mod lystfiskere.

Langeland Kommune støtter sejladserne med 30.000 kroner. Turist- og Erhvervsforeningen Langeland yder underskudsgaranti for et tilsvarende beløb ved at købe billetter.

Færgeoplevelse vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce