50-årig mand overså ventresvingende bilist og kørte ind i ham.

Svendborg: En 74-årig mand måtte onsdag tidlig aften en tur på sygehuset med et brud på rygsøjlen, efter han havde været involveret i et færdselsuheld på Faaborgvej i Svendborg.

Det oplyser kriminalassistent Steen Foged fra lokalpolitiet.

Den 74-årige bilist, der er fra Svendborg, holdt stille på Faaborgvej for at dreje til venstre ad Ryttervej, da han blev påkørt bagfra af en 50-årig mand fra Faaborg. Den 74-årige blinkede og holdt stille, som han skulle, men det overså den 50-årige, og selv om han ifølge vidner ikke kørte hurtigere, end han måtte, resulterede sammenstødet altså i, at både bilen og den 74-årige kom til skade.

Hvor alvorligt bruddet på den 74-åriges rygsøjle er, ved Steen Foged ikke, men uheldet skal nu efterforskes for at finde ud af, om den 50-årige skal straffes, oplyser kriminalassistenten. (jurb)

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.