Svendborg: På genbrugsstationen i Svendborg får de, der har mod på at kaste sig over at hjemmekompostere, henover påsken en hjælpende hånd til at komme i gang.

Det er altid muligt at hente gratis kompost på Vand og Affalds genbrugsstationer, men i højtiden bliver komposten læsset for dig med maskine. Derudover kan de haveglade få kompostorme med sig, ligesom gartner Kai Glad stiller sin ekspertise til rådighed og giver gode råd til, hvordan man kommer i gang.

Man kan hente kompostjord hele påsken, mens de gode råd leveres langfredag og anden påskedag mellem klokken 10 og 14 på genbrugsstationen på Miljøvej 10 i Svendborg.

Gratis kompostorme kan desuden fås på genbrugsstationen i Hesselager. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.