Et sidste suk fra viceborgmester


Et sidste suk fra viceborgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Et langt kommunalpolitisk liv i Svendborg for kommunens 2. viceborgmester, den konservative Lars Thore Jensen, slutter, når han forlader næste byrådsmøde 16. august.

Et af punkterne på dette møde er 39-årige Lars Thore Jensens anmodning om at udtræde af det byråd, han første gang blev valgt ind i som 25-årig i 1990.

Det har i nogen tid været kendt, at Lars Thore Jensen var på vej ud - ukendt har kun været, hvornår det ville ske. Det ville det, ifølge ham selv, den dag, han havde fået solgt sit hus i Svendborg.

- Og det har jeg nu. Og også fundet et nyt ved Slagelse, siger han.

Lars Thore Jensen har længe arbejdet i Slagelse - som områdedirektør på Selandia-CEU.

- Og det er altså vanskeligt at passe det kommunalpolitiske arbejde, når man arbejder så langt væk, siger han.

- Specielt da, når møder lægges om dagen, det vil sige i den normale arbejdstid. Ja, det ville såmænd også have været svært at passe det, hvis jeg havde arbejdet i Svendborg.

- Mødetidspunkterne afspejler, at der er mange i byrådet, som selv kan disponere deres tid. Det gør det vanskeligt for os andre. Jeg mener, man skulle gøre som i andre lande - lægge møderne udenfor normal arbejdstid. Lad det være mit sidste suk og håb, siger Lars Thore Jensen.

Lars Thore Jensens plads i byrådet overtages af tidligere byrådsmedlem Flemming Ejde Nielsen. Posten som 2. viceborgmester, en plads i Socialudvalget og en plads i Folkeoplysningsudvalget bliver ledige.

Den konservative tre mands-gruppe i byrådet dis-kuterer i øjeblikket, hvem der skal overtage de tre ledige poster.

Et sidste suk fra viceborgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce