Et langsomt mord: Radioteater inviterer til paneldebat

Daniel Rasmussen, Jakob Lund, John Eckhardt, Pil Lindgreen, René Haahr og Sarah Smed. Fotokollage: Baggårdteatret

Et langsomt mord: Radioteater inviterer til paneldebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baggårdteatret har nu sat navne på det panel, der skal debattere med publikum om Svendborgs misbrugsmiljø ved forestillingen torsdag aften. Debatten bliver styret og optaget af DR P1. Anden del af dokumentaren "Et langsomt mord" vises også.

Svendborg: Torsdag den 6. december er der igen Svendborg Radioteater på Baggårdteatret.

Først vises anden del af dokumentaren "Et langsomt mord". Efterfølgende er DRs P1-program Public Service vært for en debat i teatersalen.

Teatrets ønske er at få både debattører og publikum med til at udtænke løsninger på problematikken om stofmisbrug i Svendborg.

I panelet sidder seks personer med kendskab og holdninger til misbrugssituationen, politibetjent og byrådsmedlem René Haahr, Sarah Smed, Danmarks Forsorgsmuseum, John Eckhardt, Kirkens Korshær, Pil Lindgreen, i Public Service, Jakob Lund, tidligere misbruger, Daniel Rasmussen, Baggårdteatret.

Dokumentaren er skabt af Adrian Adler Petersen og er en undersøgelse af hans fars mystiske dødsfald i Svendborg i 1991. Den blev først produceret til landsdækkende radio. Så blev den hædret med priser, og nu vises den som radioteater over tre aftener i Baggårdteatret.

Første del blev vist tirsdag, hvor to centrale repræsentanter fra miljøet omkring Svendborgs socialt udsatte gademedarbejderen, Flemming Sørensen og Hus Forbi-sælgeren Lille Gert, på både alvorlig og munter vis fortalte om livet på gaden.

Tredje og sidste del finder sted på mandag, hvor slutningen på radioprogrammet afspilles, og hvor Adrian Adler Petersen selv er til stede for at tale med publikum om sine oplevelser med udsendelsen.

Panelet
René Haahr, byrådsmedlem (V), politibetjent og medlem af Social- og SundhedsudvalgetSarah Smed, formidlingschef ved Danmarks Forsorgsmuseum

John Eckhardt, leder af Kirkens Korshærs værested i svendborg

Pil Lindgreen, fast panelmedlem i Public Service, skribent og by-aktivist

Jakob Lund, 19 år, læser til møbelsnedker på Teknisk Skole i Svendborg og er tidligere misbruger

Daniel Rasmussen, truckfører, rapper og plakatdreng ved BaggårdTeatret

Et langsomt mord: Radioteater inviterer til paneldebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce