Erhvervsprisen i hus: Ny anerkendelse til sydfynsk arkitektfirma

Mette Tony og Praksis Arkitekter kunne tirsdag føje nok en pris til samlingen. Foto: Erhvervsklub Fyn

Erhvervsprisen i hus: Ny anerkendelse til sydfynsk arkitektfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsprisen 2018 gik til Praksis Arkitekter. Tegnestuen på Tåsinge har fået et hav af andre priser, men denne er alligevel speciel, fordi den kommer fra erhvervsfolk, siger medindehaver Mette Tony.

Tåsinge: De har medvirket til berigelse til Danmarks arkitektoniske kulturarv, og så er de beviset på, at man med succes kan drive virksomhed i Fyns vandkant.

Sådan lød begrundelsen, da Praksis Arkitekter tirsdag fik overrakt Erhvervsklub Fyns pris, Erhvervsprisen.

Det skete ved den årlige nytårskur på Hotel Scandic ved Odense, og selv om arkitektfirmaet på Tåsinge har høstet mange priser på det seneste, blandt andet Nykredits Arkitekturpris, Dreyer Fondens Hæderspris, Betonelementprisen og Hovedstadens Forskønnelsespris, så er Erhvervsprisen ikke bare endnu en i rækken.

- Vi er beærede over at få prisen af fynske erhvervsfolk, der ved, hvad det vil sige at drive erhverv, sagde medindehaver Mette Tony ifølge en pressemeddelelse, da hun fik overrakt prisen - og efter at tegnestuen i Troense havde fået pæne ord med på vejen fra Erhvervsklub Fyns næstformand, Jens Løvstrøm.

- Praksis Arkitekter er specielle ved, at de måler deres succes og arbejdsglæde i løsning af opgaver, der er komplekse, og hvor andre gerne springer fra - eller henviser til dem, lød det fra næstformanden, der havde flere roser i posen:

- Ældre bevaringsværdige bygninger får de til at fremstå unikke med sammensmeltning af nyt, gedigent, bæredygtigt design med gammel historie. De er mestre i at vinde udbud og priser, og de er en stolthed for Tåsinge og Fyn, sagde Jens Løvstrøm ifølge pressemeddelelsen.

Erhvervsklub Fyn har omkring 250 virksomheder i medlemsskaren, og det er ikke første gang, Erhvervsprisen går til Sydfyn. Blandt de tidligere modtagere er således Svendborg Brakes A/S og Danoffice IT.

Erhvervsprisen i hus: Ny anerkendelse til sydfynsk arkitektfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce