Brillekæden Heiko Stumbeck flytter til gågaden og efterlader nyt hul i Svendborg Bycenter

Svendborg Bycenter kan den 1. marts præsentere endnu en tom facade for kunderne.

Brillekæden Heiko Stumbeck forlader efter godt tre år centret og flytter i stedet ind i en butik i midtbyen i Svendborg. Dermed følger brillekæden i samme spor som Bog & Idé, Tiger-butikken og tøjforretningen Milano, der også er flyttet ud af centret til fordel for en placering i bymidten.

Hanne Jensen, butikschef i Heiko Stumbeck i Svendborg, fortæller, at butikken flytter til Svendborgs gågade for at få en bedre beliggenhed.

- Vi vil gerne være mere synlige, og i bycentret har vi ikke en facade udadtil. Vi ønsker simpelthen, at folk skal have lettere ved at finde os, siger Hanne Jensen.

Trafikken er et problem for det 20 år gamle Svendborg Bycenter, for der kommer ikke nye butikker til. Både Bog & Idé og Tiger-butikken flyttede ud af centeret i 2013, og disse store butikker står i dag stadig tomme.

Henrik Oppermann, der er ejer af Skoringen og formand for centerforeningen i Svendborg Bycenter, er dog optimistisk i forhold til centrets fremtid. Han har ni skobutikker på Fyn og på Sjælland.

- Vores butik i Svendborg Bycenter er den, der klarer sig tredjebedst, og jeg er villig til at lægge mine tal frem for nye butikker, for at vise, hvor godt det går for os i Svendborg Bycenter, siger han.

Læs mere på mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis lørdag

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.