En nat med uro og alkohol i kroppen


En nat med uro og alkohol i kroppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Uroen var mærkbar i byen natten til fredag. Mangen svendborgenser blev lettere fadølshanegal under indflydelse af havnefesten og den sjældent dejlige sommeraften.

Når temperaturen stiger, rykker husspektaklerne ud på gaden. Et kærestepar i fysisk og verbalt slagsmål måtte skilles ad på Torvet lige før midnat.

Lidt senere: En fuld 22-årig mand fra Brande ser sig gal på to politiassistenter i Frederiksgade. Hans hilsen lød kort og brølende: "Federøv!"

- Og det har slet ikke hold i virkeligheden, betoner og supplerer vagthavende ved politiet i Svendborg.

Under alle omstændigheder har federøv-råberen overtrådt politivedtægten og får en bøde.

En gammel kending fik lov at snorksove i detentionen. Han er 37 år og havde teet sig helt vildt, da et værtshus nægtede ham adgang.

Sidste døgnrapport-melding fra en sommerurolig nat er noteret klokken 02.

Byens natte-restaurationer har tidligere bøvlet med en 22-årig mand, der er idømt den legendariske to års karantæne. Når vennerne går på kalas, må han blive hjemme på Thurø.

Det er naturligvis ikke morsomt, så sammen med to kammerater, der var lige så berusede som ham selv, sneg han sig ind på diskotek CD i Vestergade. Men blev opdaget og bedt om at gå. Politiet tilkaldtes og blev mødt med fornærmende tilråb: "Idiot, svin, fjolser".

Den 22-årige nægtede at oplyse navn, alder og bopæl og forsøgte at undslippe mødet med patruljens to politiassistenter. Og en af mandens fulde kammerater blandede sig og truede betjentene: "Jeg skyder jer, når vi ses igen."

Kammeraten sigtes for overtrædelse af straffelovens paragraf 119 om trusler mod folk i offentlig tjeneste. Desuden er en bøde på vej for at nægte at efterkomme ordren om at forsvinde.

En nat med uro og alkohol i kroppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce