En duft af steppeulv


En duft af steppeulv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Vi er helt tilbage i slutningen af 60'erne. Det nystartede rockband Steppeulvene bragte hele Danmark på musikalsk rejse til Nepal iført snabeltyrkersko og hårpragt ud over skuldrene.

Det er ikke kun fortid. To af de gamle Steppeulve optræder stadig - i aften på Strandlyst i Svendborg, som de tit og ofte har besøgt.

Altid veloplagte Stig Møller var med til at danne Steppeulvene. Siden har han været part i grupper som Skousen/Ingemann, Starfuckers og sit eget orkester Stig Møller Band, der vel er mest kendt for den dumglade sang "Sikken dejlig dag det er i dag".

Den anden halvgamle ulv hedder Preben Devantier. Helt tilbage i pigtrådsdagene var han måske den hotteste trommeslager af alle i Danmark og har bl.a. sammen med Peter Belli bestormet Hit House i København.

Tredje musiker i aftenens Strandlyst-koncert hedder Peter Ingemann. Også han har spillet med Peter Belli i slutningen af 60'erne, og han har ligeledes sunget og håndteret elbassen i Young Flowers. Rockveteranen kan desuden kigge tilbage på engagementer i blandt andet Skousen/Ingemann, No Name, Røde Mor og Stig Møller Band.

I morgen aften er det så den blinde sanger, guitarist og fortæller Hawk, der giver soul-koncert på Strandlyst.

En duft af steppeulv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce