Fyns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde den 29-årige Mianna Arlofelt fra Svendborg.

Mianna Arlofelt er sidst set søndag 12. marts i Svendborg, hvor hun besøgte en bekendt. Mianna Arlofelt skønnes ikke i stand til at kunne tage vare på sig selv over længere tid.

Mianna Arlofelt kan være søgt til misbrugsmiljøer i større byer – også udenfor Fyn - men hun kan også være søgt ud i nærliggende skovområder for at være i fred fra omverden, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Mianna Arlofelt er 174 cm høj og slank af bygning. Hun har meget kort hår og er ofte iført hovedbeklædning – enten som en form for turban, en billig paryk, et tørklæde eller lign. Hun har en tatovering af en løve/blomst på sit ene håndled.

Da hun forsvandt var hun formentlig iført en grålig uldtrøje, pink Crocks sko, og hun havde sandsynligvis også en turban på - muligvis i brunt stof.

Hvis nogen har oplysninger om Mianna Arlofelt, så kontakt politiet på 114.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
Efterlyst kvinde fundet i god behold

Efterlyst kvinde fundet i god behold

Flere meldinger om forsvundet 29-årig

Flere meldinger om forsvundet 29-årig