Efterlysning: Egebjerg Mølle savner sin mælkejunge

Egebjerg Møllelaug savner denne mælkejunge, som man desværre ikke har så mange gode billeder af. Møllelavet håber dog alligevel på, at folket derude kan hjælpe med at få den hjem igen. Privatfoto.

Efterlysning: Egebjerg Mølle savner sin mælkejunge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nogen har stjålet en mælkejunge fra Egebjerg Mølle. Jungen blev brugt til at indsamle penge i og har stor affektionsværdi for møllelavet, som gerne ser den returneret.

Egebjerg: Egebjerg Mølle har været udsat for et tyveri. En mælkejunge, som har stået fremme gennem 25 år, er forsvundet på et tidspunkt mellem fredag og lørdag.

I den lå småpenge doneret fra møllens gæster. Hvor mange præcist er uvist, men affektionsværdien overstiger med sikkerhed den reelle.

Det forklarer formand for Egebjerg Møllelaug, Per M. Jensen.

- Værdien af mælkejungen i sig selv er måske ikke stor, og spanden er jo ikke noget værd for andre. Men det er en spand, vi har haft stående i mindst 25 år, og som en af møllens venner har malet et billede af møllen på. Det er mere det, at det er træls, at den er væk, og vi skal ud at finde noget nyt at sætte op.

Selvom Egebjerg Mølle er åben for gæster 24 timer i døgnet, har møllelavet ikke tidligere oplevet problemer med, at folk tager eller ødelægger ting. Derfor er det nylige tyveri også en ekstra ærgerlig oplevelse, synes Per M. Jensen.

- Nu har vi kun haft gode oplevelser med, at folk passer godt på tingene. Der er selvfølgelig noget slitage, men det er første gang, vi er udsat for tyveri eller hærværk af den her slags.

Møllelavet tømte mælkejungen for penge så sent som i sidste weekend, hvorfor gerningspersonerne nok ikke er sluppet af sted med det helt store bytte. Møllelavet har da heller ikke meldt tyveriet til politiet.

- De har sikkert større opgaver at tage sig af, men vi håber da, at vi, ved at efterlyse den her, kan få den tilbage, lyder det fra møllelavets formand.

Møllelavet hører gerne fra folk, der måtte støde på mælkejungen. Per M. Jensen kan kontaktes på telefonnummer 2774 2720.

Efterlysning: Egebjerg Mølle savner sin mælkejunge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce