Den bilist, som tirsdag morgen påkørte og efterlod en 9 årig dreng på Mølmarksvej i Svendborg er angiveligt fundet.

Politiet har haft kontakt med en 65 årig kvinde fra Sydfyn, som har erkendt at have været på stedet og ramt noget, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

En politipatrulje blev i forbindelse med standsning af en andet køretøj opmærksom på en personbil på en p-plads, der passede på beskrivelsen med skader på fronten. Kvinden er anholdt og vil blandt andet blive sigtet for overtrædelse af straffelovens §249, der handler om uagtsomt at tilføje nogen skade på legeme eller helbred. Og §253, stk 2, der går på ikke at hjælpe nogen efter at de er kommet til skade. Altså den del der handler om at køre fra stedet.

Sagen kort

Tirsdag morgen blev en ni-årig dreng fundet bevidstløs på et fortov på Mølmarksvej.Efter en undersøgelse på OUH viste det sig, at drengen havde pådraget sig brud på ben, hofte og skulder, hvilket fik politiet til at konkludere, at drengen med al sandsynlighed var blevet ramt af en bil.

Onsdag blev den mistanke bekræftet af billeder fra et overvågningskamera på stedet, hvor drengen blev fundet bevidstløs. På den baggrund efterlyste politiet en mørk, mellemstor nyere personbil, formentlig med skader efter påkørslen på fronten.

Torsdag kort før klokken 17 udsendte Fyns Politi en pressemeddelelse om, at en 65-årig kvinde fra Sydfyn har erkendt at have været på stedet på det givne tidspunkt og at hun ramte noget.

Den ni-årige dreng blev kørt ned, da han krydsede Mølmarksvej mellem Skyttevej og Hesselbjerg. Da han vågnede fra sin bevidstløshed, havde han ingen erindring om, hvad der var sket ham.

Det er juridisk vurderet, at der ikke er belæg for at forsøge kvinden varetægtsfængslet. Hun vil blive løsladt efter endt afhøring.

Overvågningsbilleder har vist, at drengen tirsdag morgen kom løbende fra Jægermarken, men da han krydsede Mølmarksvej midt mellem Skyttevej og Hesselbjerg, blev han påkørt af en personbil i den sydlige vognbane på Mølmarksvej.

Her blev den bevidstløse dreng fundet af forbipasserende, og siden har politiet forsøgt at finde ud af, hvad der præcist skete.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
2
Niårig kørt ned af flugtbilist: Politiet har modtaget fem henvendelser

Niårig kørt ned af flugtbilist: Politiet har modtaget fem henvendelser

4
Overvågningsbilleder: Niårig dreng blev påkørt af flugtbilist

Overvågningsbilleder: Niårig dreng blev påkørt af flugtbilist

2
Michaels 13-årige søn blev kørt ned af flugtbilist: - Det ligger stadig i baghovedet hele tiden

Michaels 13-årige søn blev kørt ned af flugtbilist: - Det ligger stadig i baghovedet hele tiden